Onze structurele partners

Geen sterke beroepsvereniging zonder partners die de werking op structurele basis mee ondersteunen. Onze dank voor hun structurele steun gaat uit naar:  

DLight is opgericht met slechts 1 doel voor ogen: de dienstverlening van bedrijven in de auto-industrie helpen afstemmen op de hedendaagse klantvereisten. DLight biedt dienstverleningen aan die het mogelijk maken om digitale perfectie en menselijke connectie te combineren. Deze servicecomponenten brengen uw onderneming op het niveau van ‘the best in the business’.

Kennis vormt voor organisaties een belangrijk kapitaal daarom kiezen wij ervoor om samen te werken met andere ondernemers, onze opinie is dat door te kijken naar wat elkaar verbind we elkaar kunnen versterken. Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en unieke manier van aanpak; indien we ons hierdoor laten leiden kunnen we enkel elkaar inspireren. Als jong maar snel groeiend bedrijf willen we graag onze ervaringen delen met collega’s uit het vak om zo samen een groeikracht te ontwikkelen en uiteraard te leren van elkaar.​ 

 
 
Meer info: http://www.cuxco.be

NewCo Communications is een Belgisch bedrijf dat zich volledig heeft toegespitst op meertalige near-en offshore contact center BPO oplossingen. Dankzij deze zuivere specialisatie kan NewCo een hoogwaardige dienstverlening aanbieden aan zeer competitieve prijzen. NewCo werkt vanuit twee sites: Casablanca en Barcelona met een totale capaciteit van 500 seats. Beide sites zijn volledig complementair met elkaar en op basis van het type activiteiten wordt de “best-shore” locatie bepaald in functie van de meest optimale overeenkomst tussen complexiteit van de dienstverlening en vereiste agent profiel/skills.

 

Hoewel NewCo opereert vanuit het buitenland, verlenen we dienstverlening aan voornamelijk Belgische consumenten. In die zin is het voor NewCo van essentieel belang om het “reilen en zeilen” op de voet te volgen van de Belgische contact center wereld. Het Customer Experience Forum is dan ook voor ons een uitstekend initiatief en medium om ideeën en ervaringen uit te wisselen en de evolutie in de Belgische contact wereld te volgen.

Professioneel IThuisondersteuning is de afdeling van Familiehulp die huishoudelijke hulp aanbiedt binnen het systeem van de dienstencheques.

Familiehulp is met meer dan 12.500 medewerkers actief in de thuiszorg en –ondersteuning in Vlaanderen en Brussel. Deze partnerorganisatie van beweging.net biedt een breed gamma van thuiszorgdiensten zoals gezinszorg, ouderenzorg, zorg voor personen met dementie, zorg voor personen met psychische kwetsbaarheid, zorg voor personen met een handicap,  zorg voor personen in kansarmoede, kraamzorg, palliatieve zorg, oppas, poetshulp en karweihulp. Familiehulp organiseert opleidingen voor het beroep van verzorgende, beheert kleinschalige dagverzorgingshuizen (NOAH’s) en baat 6 kinderdagverblijven uit. Met Goed Wonen is Familiehulp ook actief in de sociale economie.

Bij PIT staat ‘de mens’ steeds centraal, of het nu om onze klant of om onze medewerkers gaat. Onze deelname aan het CCF tilt communicatie met beide groepen naar een hoger niveau. Onze medewerkers van de klanten- en planningsdienst leren van andere  ‘experten’ ” en geven op hun beurt hun kennis en kunde door. Die wisselwerking is net de meerwaarde van het CCF: geen topdownbenadering, maar efficiënte uitwisseling op de werkvloer. Een visie die naadloos aansluit bij PIT. 

 

Renewi is afvaldienstverlener, recycleerder en leverancier van hoogwaardige secundaire grondstoffen. Van het afval dat wordt ingezameld krijgt ongeveer twee derde via recyclage een tweede leven als grondstof. Met haar activiteiten realiseert Renewi een omzet van ruim 1 miljard euro. Renewi is marktleider in de Benelux (thuismarkt) en is ook actief in Duitsland, Frankrijk, Portugal en Hongarije. Centraal staat de visie om uit het afval van vandaag de grondstoffen te winnen voor de producten van morgen.

Bij Renewi staat de “klant centraal”. Die aanpak resulteerde in een score van 8.6 op 10 in ons laatste klantentevredenheidsonderzoek. Een mooie score die ook meteen de uitdaging van morgen weergeeft. Wij hebben gekozen om lid te worden van het CX Forum omdat we ervan overtuigd zijn dat informatie en ervaringen delen door netwerken steeds verreikend is. Door actief de dialoog op te zoeken om best practices te delen, willen we onze uitdaging kracht bijzetten. 

VAB

VAB is de grootste Vlaamse mobiliteitsclub die voor zijn meer dan 380.000 leden zekerheid, bescherming en levenscomfort - zowel thuis, onderweg als op reis - nastreeft. De opgebouwde expertise wordt eveneens gecommercialiseerd in een sterk groeiende B2B markt (leasingmaatschappijen, autoconstructeurs, verzekeringsmaatschappijen, korte termijnverhuur, …)

Voor vragen i.v.m. onze producten (pechbijstand, reisbijstand, fietsbijstand, annulatieverzekering, …) kan u terecht bij de VAB-Klantenservice. Bij pech of ongeval in binnen- of buitenland kan u onze VAB-Alarmcentrale dag en nacht bereiken. Met 2 inhouse contact centers in een dienstverlenende sector en met een duidelijke kwaliteitsmissie hopen wij dat het Customer Experience Forum een leeromgeving kan zijn van, voor en mét alle deelnemende contact centers, en dit in een sfeer van transparantie en vertrouwen.  

Meer info: http://www.vab.be

‘Damage is een nieuwe groep van carrosseriebedrijven. Onze groep richt zich specifiek op vloten, leasing- en verzekeringmaatschappijen. We garanderen onze klanten een sterke, duidelijke meerwaarde. En om die missie waar te maken, kunnen we bogen op de vele tientallen jaren ervaring die de carrosserieën van deze groep samen kunnen voorleggen. Maar om de klant een excellente service te kunnen bieden, moeten we die klant natuurlijk wel eerst zien te bereiken. Via welke kanalen kunnen we dat best doen? En waar liggen precies de kansen en opportuniteiten?  We geloven oprecht dat de getuigenissen op deze website, verschillende netwerkevents en opleidingen ons hierin kunnen helpen. En van onze kant helpen we, waar mogelijk, natuurlijk ook een collega.’ 

Dé referentie in het aanbieden en implementeren van Front Office diensten.
"Grow Customer Experience"​ omschrijft perfect wat we dagelijks met ons team nastreven.

Grow

Axon helpt KMO’s om te groeien. We verhogen niet alleen de interne efficiëntie van je zaak. Reken op betere marketing, meer sales en vooral kunnen doen wat je als ondernemer wil doen: het ondernemen zelf.

Customer

De klant van onze klant, daarvoor doen we het. Maar dat begint natuurlijk bij U, als klant van Axon.

Experience

De "customer journey" was nog nooit zo belangrijk. Consumenten zijn meer dan ooit op zoek naar een beleving in alles wat ze doen. Snelheid is daarbij een belangrijke factor. Axon gebruikt de meest hedendaagse technieken om de beleving voor jouw klanten te maximaliseren. 

Meer info: http://www.axon.be

De verwachtingen van onze klanten overtreffen, daar gaan we voor, elke dag opnieuw!

Carglass® is dé specialist in het herstellen en vervangen van voertuigbeglazing in België en Luxemburg. Elk jaar helpen we meer dan 350.000 automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Wij helpen onze klanten in één van onze 44 servicecenters verspreid over België en Luxemburg. Of één van onze 100 servicewagens gaat ter plaatse de ruit herstellen. Het Customer experience Center voor België en Luxemburg, gevestigd in Hasselt, staat dag en nacht paraat om vragen te beantwoorden en klanten verder te helpen. Bevind je je in het buitenland? Dan wordt ook vanuit Hasselt alles geregeld zodat je ter plaatse snel geholpen kan worden in één van onze lokale Service Centers.

Onze klanten beoordelen onze service met 4.8/5.  Om dit niveau elke dag opnieuw te realiseren, heb je medewerkers nodig die met “goesting” komen werken.  Wij trachten ervoor te zorgen dat onze medewerkers hun job met passie doen en in een geweldige omgeving kunnen werken, zodat ze niet het gevoel hebben dat ze op het werk zijn.

Voornamelijk in het Customer experience Center, waar veel verwacht wordt op vlak van prestaties en attitude, blijft dit steeds opnieuw een uitdaging.  Bij Carglass® hebben we volop de kaart van de digitale wereld getrokken, waarbij permanente training en coaching centraal staan. 

Af en toe eens een kijkje nemen hoe andere collega’s dit aanpakken, maakt dat je leert van anderen en sneller kunt schakelen als het er op aankomt te vernieuwen.  
Het Customer experience Center Forum biedt hiervoor heel wat mogelijkheden. 

Isabel Group kan rekenen op de expertise van 250 medewerkers, heeft zijn hoofdzetel in hartje Brussel en investeert elk jaar een derde van haar omzet in innovatie. Met meer dan 20 jaar ervaring en 75.000 professionele gebruikers is Isabel Group een betrouwbare en solide partner voor de optimalisatie van de financiële administratie.

Het afgelopen jaar voerden 30.000 bedrijven, zelfstandigen, organisaties en overheden voor meer dan 2.600 miljard euro aan transacties uit via het platform Isabel 6. Onze focus: processen vereenvoudigen binnen de financiële waardeketen. Cruciaal daarbij is de bescherming tegen externe computerbedreigingen zoals virussen, hackers en storingen.

Isabel Group is ook de drijvende kracht achter Zoomit, de gratis dienst in Internet en Mobile Banking van 13 banken waarmee facturen met één muisklik snel en gemakkelijk betaald worden. Zoomit wordt gebruikt door 900.000 consumenten en verwerkt jaarlijks 95 miljoen documenten van meer dan 100 verzenders van facturen en loonbrieven.

Met de afdeling Isabel Customer Care werken we elke dag aan het optimaliseren van onze dienstverlening. We kijken dan ook met hoge verwachtingen uit naar de uitwisseling van trends en ervaringen met Customer Experience Forum zodoende onze huidige klantentevredenheid te overstijgen. 

Mobile Vikings, de mobiele provider voor wie op zoek is naar goedkope en veel data. Naast de aantrekkelijke tarieven, waarmee ze de kleine uitdager zijn op een grote markt, staat Mobile Vikings ook bekend voor zijn rebelse karakter en onovertroffen klantvriendelijkheid.

Onze Viking Care staat bekend voor zijn efficiëntie en authenticiteit. Een telefoon wordt binnen 8 seconden opgenomen door een persoon, niet door een automatische computer. Vragen via mail worden binnen 12u beantwoord. De interacties met de leden – want bij Mobile Vikings ben je geen klant, maar een lid – op sociale media zijn doorspekt met sarcasme, speelsheid en liefde voor het product.

Customer care zit bij Mobile Vikings verweven in het DNA. Het is de basis van het bedrijf en maakt van ons de meest unieke provider van België!

 

DHL Express is globaal marktleider en specialist in internationaal verzenden en koerierdiensten. Wij werken intussen 40 jaar aan de bouw van ons netwerk én verbeteren nog elke dag. Ons succes hebben we te danken aan ons globaal netwerk van meer dan 100 000 werknemers verspreid over meer dan 220 landen en gebieden. Werknemers die elke dag opnieuw de beste service willen bieden. Wat ons voornamelijk onderscheid is de kennis van onze mensen in hun vakgebied: internationaal verzenden. Hun kennis samen met hun 'can do houding', betekent een eerste klas service op alle vlakken. Maar het betekent voornamelijk dat uw zendingen zo snel en veilig mogelijk op hun bestemming geraken. De expertise van onze mensen wordt op dagelijkse basis getest maar ook bijgeschaafd. DHL Express hanteert namelijk een wereldwijd (bekroond) trainingsprogramma: CIS - Certified International Specialist. Zo zorgen we ervoor dat onze werknemers waar ook ter wereld dezelfde kwalitatieve service bieden en up to date blijven als het gaat over internationaal verzenden.

Mede door het CIS- programma is DE KLANT CENTRAAL ZETTEN in alles wat we doen een deel van ons DNA. Voor ons is Customer Service geen vak, maar een attitude!

Bewustzijn van wat we doen en luisteren naar de feedback hoe we de business van onze klanten kunnen doen groeien is ons paspoort naar de toekomst.

Daarom selecteren we onze nieuwe medewerkers steeds vaker op basis van hun attitude en onze 4 CIS values zijnde Can Do, Passion, Speed & Right First Time. De algemene en technische kennis leren we hen zelf .

Omdat de markt constant in evolutie is en wij steeds op de hoogte willen blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen lijkt ons het 'Customer Experience Forum' de ideale plek om te sparren over ideeën en om ervaringen uit te wisselen.

Op deze manier kunnen we sneller schakelen om onze dienstverlening verder naar een hoger niveau te tillen. 

TUI België is een onderdeel van de TUI Group, de grootste toerismegroep ter wereld. We zijn marktleider in België en zijn bekend onder de merknamen TUI, Sunjets.be, VIP Selection en de luchtvaartmaatschappij TUI fly.

TUI fly vliegt naar 94 bestemmingen en vanuit 4 Belgische luchthavens. 

Specifiek voor TUI zijn de unieke vakantieconcepten, waarbij elk type vakantieganger een vakantie op maat van zijn verwachtingen zal vinden tot in de kleinste details: van koppels tot families, van totale rustbeleving tot clubanimatie.

TUI draagt professionele dienstverlening hoog in het vaandel en wil via alle wegen een laagdrempelig contact met de reiziger realiseren. De klant die online wil boeken, krijgt snel een antwoord op zijn vragen via chatsessies tot 22u of per e-mail. In onze 98 TUI shops, steeds op een toplocatie in zowat elke stad,  staan onze opgeleide medewerkers klaar om service te verlenen aan elke TUI klant, ook de online boeker.

Meer info: http://www.tui.be

De Stroomlijn is een jong en snelgroeiend bedrijf dat opgericht werd in 2007. Vanuit 3 operationele vestigingen zijn we actief in Mechelen, Gent en Ieper. We verzorgen als contactcenter de klantencommunicatie voor 2 specifieke opdrachtgevers: Eandis en Farys. Bovendien zijn we een dochteronderneming van deze beide belangrijke spelers uit de energie- en watersector die continu in contact willen staan met hun klanten.

Dagelijks staat ons team van meer dan 260 enthousiaste medewerkers paraat. Om mensen aan de andere kant van de lijn vlot en deskundig te helpen wanneer ze contact zoeken met hun nutsbedrijf. Bijvoorbeeld met vragen over facturatie, meterstanden, defecten en werkzaamheden.

Naast deze eerstelijnsopvang diversifieert De Stroomlijn ook zijn activiteiten. We staan als eerste aanspreekpunt immers ook in voor degelijke IT-support bij Eandis. Alle Eandis medewerkers kunnen op elk moment terecht bij onze helpdesk. Problemen met software, hardware of netwerk-connecties? Onze operatoren lossen ze snel en efficiënt op.

Sinds 1 januari 2019 bundelen MEDIALAAN en de Persgroep Publishing de krachten in één mediabedrijf.

Televisie, kranten, radio, magazines, telco & online services bouwen in dit nieuwe huis samen aan een creatief mediaverhaal op het ritme van de toekomst.

"CCForum: dat is content en netwerken in een ongedwongen sfeer" 

Meer info: http://belfius.be

ASAP is uitgegroeid tot een toonaangevende HR Group met 90 vestigingen in België.

Werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, huishoudhulpen via dienstencheques, integratie van HR-software ... én gespecialiseerde uitzendarbeid.

Zo zorgen onze kantoren van Call & Customer Service voor klantvriendelijke medewerkers in jouw call- en contactcenter, voorafgegaan door een zorgvuldige screening en selectie.

ASAP focust zich op talent, de uitbouw van langetermijnrelaties en de continue groei van hun HR-kennis.

Met enthousiasme, natuurlijk. Of waar dacht je dat de slogan ‘Enjoy your Job’ vandaan kwam?

 

Meer info: http://www.asap.be

Waarom Cameo Global believer van CX Forum is geworden? 

Omdat we geloven in onderlinge uitwisseling, uitwisseling van kennis, ervaring, ideeën. 
Omdat we de CC wereld willen leren kennen, de eigenheden van de business om te zien of we kunnen helpen een antwoord te vinden op de uitdagingen van de leden. 
Cameo Global is een IT en telecom integrator met een sterke focus op Cisco. De uitdaging voor ons is het vertalen van de technologische oplossingen en mogelijkheden naar bruikbare, nuttige concepten voor bedrijven zowel rond contact center als collaboration. Naast de traditionele implementaties bij de klant biedt Cameo Global ook een Cloud variant aan voor bedrijven die liever niet zelf de investeringen in infrastructuur doen.

Viata is een Belgische online apotheek met internationale groei. Als klant sta je centraal bij Viata. Je kan er terecht voor 25.000 verzorgingsproducten, voedingssupplementen en geneesmiddelen zonder voorschrift. Voor 19u besteld, de volgende dag geleverd. Vragen of advies nodig? Je chat online met één van de apothekers of apotheek-assistentes van het Viata team. Viata is intussen actief in zes landen met eigen websites. We leveren in alle 28 landen van Europa.  We omarmen nieuwe technologie en zetten deze in voor onze klanten. De unieke klantgerichte aanpak van Viata werd reeds bekroond met vele awards. Deze verwezenlijkingen zijn het resultaat van het Viata team door onze missie centraal te stellen: Viata wil het klassieke apotheekbezoek online overtreffen.

 

 
Meer info: http://www.bpost.be

Meer info: