Wie is CXForum?

Sandra Rens
Dagelijkse leiding, communicatie & marketing
Close

Dagelijkse leiding, communicatie & marketing

Naam en voornaam: Sandra Rens
Geboortdedatum: 19/04/1968
Telefoon/gsm: 0473 29 66 67
Job:

Zaakvoerder eSeR marketingcommunicatie

Lees hier waarom ik geloof in een forum voor contact center medewerkers?

“Ik zag een heel boeiende wereld”
 

Over de eerste indruk

Ik leerde de sector van de contactcenters kennen toen ik als marketing manager aan de slag ging bij bedrijven die zich richten tot contactcentermanagers. Plots zag ik een heel boeiende wereld die meer was dan ik tot dan toe had ondervonden.

 

Over adapt or die

Wat me meteen opviel, was hoe de contactcenterwereld een snelle professionalisering doorging en de adaptatie van kanalen als chat, Twitter,... ter harte nam.

Ik geloof in het inzetten van deze kanalen en ben ervan overtuigd dat mensen steeds meer het kanaal zullen kiezen waar zij zich op het moment het beste bij voelen en via de device waarmee zij het meeste vertrouwd zijn (of dat ze dan voor handen hebben).

 

Over tijd voor iets nieuws

Verandering brengt vragen met zich mee. De Experiencesector is constant in verandering, dus is het maar logisch dat de agenten, managers en partners met vraagtekens en twijfels rondlopen. Maar waar kunnen ze terecht voor antwoorden?

Customer Experience Forum wil die plek zijn. Een soort Wikipedia voor onze sector, gemaakt door collega’s, constant in verandering en zeer toegankelijk.

 

Chantal Vanbeselaere
Lid van het basisteam
Close

Lid van het basisteam

Naam en voornaam: Chantal Vanbeselaere
Geboortdedatum: 08/04/1969
Telefoon/gsm: +32(0)476 98 39 76
E-mail:
Website: DHL Express
Job:

Customer Service Frontline & Service Desk manager

Lees hier waarom ik geloof in een forum voor contact center medewerkers?
Een leidinggevende rol binnen customer service was niet mijn eerste werkomgeving, maar de link met klanten was nooit ver weg.
Na diverse functies binnen sales en marketing ben ik terechtgekomen in de wondere wereld van customer service. 
Het is een fantastische leeromgeving en na 3 jaar meedraaien op het call center van DHL Express leer ik nog elke dag opnieuw.
 
De diversiteit binnen het team zorgt voor interessante ervaringen.
Je start regelmatig met nieuwe talenten waarin je een rol speelt in hun ontwikkeling. Mensen die kunnen doorgroeien ervaar ik als een compliment.
Het is een uitdagende job waarbij je veel energie geeft, maar je krijgt ook veel terug.
 
Je passie kunnen delen tijdens events van CX Forum is zalig.
Het is fijn om af te stemmen over typische callcenter topics. Het is ook een gelegenheid om samen na te denken over het toekomstig landschap van callcenters.  De mensen die je ontmoet zijn professionals die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met callcenters en die allemaal iets te vertellen hebben. Het biedt echt toegevoegde waarde zeker omdat je mee de agenda kan bepalen.
 
Een top performance neerzetten binnen customer service doe je als team elke minuut van de dag.
Niets wordt aan het toeval overgelaten om de klant een geweldige service te bieden en daarom is het cruciaal om alles te meten en te weten.
Een goed draaiende customer service is het visitekaartje van je bedrijf
Zeg nu zelf customer service is geen departement maar een attitude. Het is de kern van elke onderneming waarbij je het verschil kan maken;
Jan Van Damme
Lid van het basisteam
Close

Lid van het basisteam

Naam en voornaam: Jan Van Damme
Geboortdedatum: 30/11/1988
Sociale media:
Telefoon/gsm: +32(0)496 16 05 40
Job:

National Manager Itzu Customer experience

Lees hier waarom ik geloof in een forum voor contact center medewerkers?

 

Toen ik als HR Consulent Call aan mijn carrière begon ging de deur naar een nieuwe wereld open. Zoals zovelen had ik een compleet verkeerd beeld van de job die call agents, customer service en inside sales medewerkers dagelijks doen. Al snel werd duidelijk dat zij een van de meest onderschatte functies in onze maatschappij vervullen. Deze mensen verdienen erg veel respect.

Dankzij mijn rol als HR partner bij contact centers en customer service afdelingen kan ik vanop de eerste rij volgen hoe ‘de Customer experience job’ evolueert. Deze wordt steeds veelzijdiger, en dus zijn we enorm veeleisend geworden voor kandidaten. De lat ligt steeds hoger en dat zorgt voor flinke uitdagingen voor de kandidaat, voor onze klanten en uiteraard ook voor ons.

De CX Forum events zijn voor mij een mooie gelegenheid om op een ontspannen manier in te zoomen op datgene waar mijn klanten zoal mee bezig zijn. Ik vind het prachtig om te zien hoe elke cc-professional gepassioneerd kan vertellen over zijn of haar project. Dankzij concrete cases zijn bepaalde tips & tricks ook meteen toe te passen in een andere werkcontext.

Verder wordt mijn netwerk ook verrijkt met de leden van CX Forum. Hoewel we allemaal binnen dezelfde sector actief zijn, merk je toch wel dat iedereen een duidelijke domeinexpertise heeft. Voor een specifiek probleem heeft iemand vast wel een oplossing.

Stel een vraag