Collega’s onder elkaar!

Customer Experience Forum biedt alles wat je van een community mag verwachten. De interne customer experience afdeling, het marketingteam, de HR afdeling, ...hun managers en hun medewerkers die hun expertise willen aanscherpen kunnen op CXForum hun kennis delen, van elkaar leren en zo ervaren dat ze nooit alleen staan. Welke fysieke afstand er tussen hen ook is: enkele stoelen of verschillende provincies.

Wie maakt er allemaal deel uit van ons doelpubliek?

  • de interne Customer Experience afdeling
  • het marketingteam
  • de HR afdeling
  • de data, AI & IT professionals
  • managers en hun medewerkers die hun expertise op customer experience vlak willen aanscherpen.

Iedereen uit het organigram is welkom. We geloven dat onderlinge contacten elkaar kunnen versterken. Daarnaast willen we toch voldoende segmenteren. Mensen met dezelfde functie, maar uit andere bedrijven en organisaties bij elkaar brengen. Want met verantwoordelijkheden komen vragen, twijfels en keuzes. En waar de ene nog zoekt, heeft de andere al het antwoord. Zo ontstaan er gesprekken waarbij we allemaal beter worden. Onze hele sector. 

Hoe gaan we er nu voor zorgen dat die kennis gedeeld kan worden?

  • Ten eerste zijn er online events waar topics, tips en een weelderig gebruik van smiley’s nieuwe banden doen ontstaan tussen mensen die anders nooit met elkaar contact zouden hebben. 
  • Belangrijker is dat dit online samenkomen ook naar het echte leven vertaald wordt. We organiseren live fora waarbij we op bezoek gaan bij een Customer experience afdeling. Deze afdeling heeft een bepaalde expertise en is niet te beroerd om die te delen. Tijdens dit live forum kunnen aanwezigen vragen stellen aan medewerkers ter plaatse, een begeleide rondleiding, tijd voor een ongedwongen babbel.
  • Thema's die aanslaan, diepen we verder uit in workshops en masterclasses.
  • Is jullie bedrijf een pro in customer experience? Laat dan zien hoe jullie klantbeleving op een creatieve en efficiënte manier aanpakken. Elk jaar organiseren we de Customer Experience Battle, een unieke challenge. Toon in een toffe opdracht jullie skills en win de Gouden Giraf.

Straffe events. Sterke content.

Het zijn slechts enkele pijlers waarop de leden van Customer Experience Forum kunnen rekenen.
Daarnaast kunnen leden ook zelf gastheer zijn voor events. Om zichzelf in de kijker te zetten en anderen beter te maken.