Per 2022 is er een nieuwe speler met vertrouwde gezichten op de WFM-markt: Planners.nu en CCmath slaan de handen ineen en vormen samen NEXT wfm. NEXT wfm staat voor een nieuw level in WFM-dienstverlening. Zowel de dienstverlening aan klanten als de carrière-kansen voor WFM’ers zitten in de lift, zo claimt de nieuwe organisatie.

SAMEN ALLES IN HUIS

Frank van Bergen is aangetrokken als directeur van NEXT wfm, dat zich focust op WFM binnen de klantenservicebranche. De ambities voor zijn organisatie zijn hoog. “We hebben alles in huis om een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische markt te zijn. CCmath is een autoriteit op het gebied van wiskundige modellen die de WFM van klantcontactcentra naar een hoger niveau brengen. Planners.nu staat bekend om hun gedreven en kundige WFM-specialisten. Doordat we samen verder gaan, kunnen klanten voor het complete dienstverleningspakket bij ons terecht. Van trainingen en assessments tot interim-WFM’ers en consultancy. En talentvolle WFM’ers vinden bij NEXT WFM alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen.”

BEKENDE GEZICHTEN

Veel klantcontactcentra en WFM’ers zijn al bekend met de mensen die aan de wieg van NEXT wfm stonden: Suzan van Klink en Ilona de Groot (beiden Planners.nu) en Wout Bakker (CCmath). Wout: “Planners.nu en CCmath werkten al langere tijd regelmatig samen. We vullen elkaar goed aan. Planners. nu was de partij waar je moest zijn voor operationele ondersteuning en CCmath het adres voor WFM-strategie en proceskennis. Met NEXT wfm trekken we samen op en wordt het nog makkelijker om de juiste mensen op de juiste plek in te zetten. Van operationele ondersteuning tot WFM- besturingsmodel: de klant hoeft maar met één partij zaken te doen en is verzekerd van de beste krachten.”

De disciplines consultancy, strategie-advies, opleiding en training van CCmath worden onderdeel van NEXT wfm. Daarnaast blijft CCmath software voor forecasting, roostering en capaciteitsmanagement leveren.

De softwareleverancier CCmath staat helemaal los van NEXT wfm,” benadrukt Wout. “Bij NEXT wfm zoeken we altijd naar de beste oplossing voor de opdrachtgever. Soms is dat software van CCmath, maar het kan net zo goed van een andere partij komen. Het is maar net wat de klant nodig heeft.”

HET DNA VAN NEXT WFM

Waar het nieuwe organisaties vaak nog aan een eigen DNA ontbreekt, heeft NEXT wfm het voordeel de eigenschappen van Planners.nu en CCmath te erven. Frank: “Alles wat we doen moet goed zijn voor de opdrachtgever, de medewerker én de organisatie. Die intrinsieke motivatie zorgt ervoor dat we opdrachtgevers verder helpen met een transparant WFM- proces, zodat ze op eigen kracht verder kunnen. Maar ook dat we interimmers in huis hebben die een perfecte match vormen met de klant, zowel qua kennis en ervaring als persoonlijk. En dat we naast onze medewerkers staan zodat ze alle kansen hebben om zich te ontwikkelen.”

NEXT LEVEL VOOR WFM’ERS

Die ontwikkeling van medewerkers speelt een grote rol, stelt Wout. “We zien dat mensen hongerig zijn naar meer kennis en meer willen leren. Met alle expertise binnen NEXT wfm kunnen we onze mensen theoretisch en praktisch verder helpen. Met opleiding, begeleiding en ondersteuning op topniveau.” Suzan: “Wat NEXT wfm écht anders maakt dan veel andere bedrijven in WFM is de onderlinge verbinding. Wie bij NEXT wfm werkt, doet ervaring op bij verschillende organisaties. Legaal jobhoppen, met de back-up van een ervaren team dat achter je staat. Je bent onderdeel van de club. Met elkaar zorgen we ervoor dat je ervaring opdoet, groeit, en op een veilige manier de volgende stap in je carrière zet.”

Wil je NEXT wfm nog beter leren kennen? Bekijk de website of maak een afspraak voor een kop koffie met Frank of Ilona.