Boss Paints en Filad: vaste gezichten op onze activiteiten. En dit is waarom. 

Leren van elkaar, inspiratie opdoen en vakgenoten ontmoeten: dat zijn de drie pijlers van de activiteiten van het CXForum. Deze bijeenkomsten mogen op een groeiende belangstelling rekenen. Telkens diepen we tijdens een sessie één thema dieper uit. De thema’s gaan steeds over wat voor jou belangrijk is. Van de rol van chatbots, kwaliteitsmeting tot een ‘live’bezoek aan een bedrijf waar je wellicht nieuwe ideeën opdoet. 

We vroegen aan Katrien Mahieu (Boss Paints) en Dirk Onderdonck (Filad) waarom zij een vast gezicht zijn op de activiteiten van het CXForum. 

 

Waarom zouden Katrien en Dirk andere bedrijven aanbevelen om kennis te maken met CXForum? 

Voor Katrien heeft dat alles te maken met de interessante thema’s en de werkwijze. “We kiezen de thema’s trouwens zelf. En het heeft te maken met de gedeelde ervaringen die je telkens meeneemt naar huis na een uiteenzetting, een workshop, een rondleiding. Het is altijd weer opnieuw nuttige informatie waar je zelf mee aan de slag kan. De kracht van netwerking mag je ook niet vergeten, eens kunnen vragen hoe anderen iets aanpakken, de leuke babbels met collega’s en toffe activiteiten georganiseerd door CXForum.’

Dirk kan dat absoluut bijtreden. “Door de focus op Customer experience centers te leggen, ontstaat er een interessante ervaringsuitwisseling. Dat werkt blikverruimend voor alle aanwezigen.” 

 

Word lid