Webinar - Flexplanning van je contactcenter in coronatijden?

Event date: 
woensdag, 16 juni, 2021

Flexplanning van je contactcenter in coronatijden? 

Praktijkgerichte experttips voor hogere klanttevredenheid

11.30 > 12.30 

 

Als de druk op je contactcenter sterk schommelt, heeft dat een grote impact. Klanten die lang moeten wachten, zijn niet tevreden over de service. Planners die hun teams lang zien wachten op een oproep, zijn niet tevreden over de productiviteit. Zeker in coronatijden – en allicht nog een hele tijd daarna – gebeurt dit vaker dan iedereen lief is.

De oplossing? Flexplanning helpt je om productief om te gaan met stijgende of dalende volumes. Een optimale planning, daar wint iedereen bij. Tijdens het online webinar van 16 juni doe je veel praktische inspiratie op en leer je hoe je dynamisch inspeelt op schommelingen in je planning. Twee experts nemen je in dit webinar mee naar de realiteit van je dagelijkse situatie. 

 

Prof. dr. Ger Koole is oprichter van CCmath  en autoriteit op het vlak van wiskundige optimalisatie van callcenters en workforce management. Hij is tevens auteur van het standaardwerk Call Center Optimizations. Ger Koole weet de theorie van zijn modellen helder om te zetten naar jouw dagelijkse praktijk. 

Stefan Sterk is zaakvoerder van StS Services en heeft als expert meer dan 25 jaar ervaring in klantenservice in nationale en internationale bedrijven. Hij kent de behoeften rond planning daardoor vanuit de meest uiteenlopende organisaties. 

 

Wat mag je tijdens het webinar van 16 juni verwachten? 

Ger Koole en Stefan Sterk vertrekken vanuit realistische cases die je als planner, teamcoach of verantwoordelijke van een klantendienst direct herkent. Ze reiken je handvaten aan en onderbouwen de oplossingen met data. Hoe speel je soepel in op verhoging of verlaging van het aantal geplande contacten? Welke tools heb je nodig en hoe zet je die het best in? Hoe nauwkeurig zijn ze en vooral: voor welke effecten zorgt een flexplanning? Want een beter resultaat: daar wordt iedereen beter van.

 

Uiteraard kun je aan Ger en Stefan je vragen en bedenkingen voorleggen. Kortom, plan dit webinar nu al in ;-) en laat je in deze hectische tijden inspireren met praktische inzichten. 

 

Schrijf je hier in.