Webinar ‘Leidinggeven op afstand’

Event date: 
maandag, 28 juni, 2021

Webinar ‘Leidinggeven vanop afstand’

Ga zelf aan de slag met concrete cases.

9 u > 10 u

Telewerk is al een tijdje de norm, en ook de komende tijd zullen velen onder ons nog (deels) thuis blijven werken. Uit een enquête bij de leden van het Customer Experience Forum kwam naar voren dat 53,8% van de werknemers na corona 3 dagen per week zal kunnen thuiswerken.

Hoe motiveer je als leidinggevende je team vanop afstand en zorg je voor meer verbondenheid? En hoe pak je de terugkeer naar de fysieke werkplek best aan? Coach Astrid De Zutter (ITZU Career) geeft je in dit webinar concrete tips en voorbeelden om de connectie met je medewerkers te vergroten.

 

Wie is Astrid?

Astrid De Zutter werkt al 11 jaar als coach bij ITZU Career. Ze houdt zich voornamelijk bezig met outplacement en loopbaanbegeleiding. Het afgelopen jaar coachte ze succesvol bedrijven rond leidinggeven op afstand. Momenteel focust ze zich ook op de terugkeer van medewerkers naar de fysieke werkvloer.

Wat mag je tijdens het webinar van 28 juni verwachten?

Astrid toont in dit inleidende webinar aan hoe je je team blijvend motiveert tijdens het thuiswerken. Ze doet dit via enkele concrete cases. Wandelmeetings blijken de onderlinge verbondenheid bijvoorbeeld merkbaar te stimuleren. De fysieke aanwezigheid van collega’s zorgt voor meer connectie dan virtuele Zoom-meetings. Ook gaat ze concreet in op de do’s & don’ts rond verbindend communiceren.

Het begeleiden van werknemers bij de (gedeeltelijke) terugkeer naar de werkplek maakt eveneens onderdeel uit van het webinar. Hoe pak je dit op een efficiënte manier aan? Op het einde van het webinar is er ook voldoende ruimte voorzien om je vragen te stellen aan Astrid.

 

Gratis voor leden van het Customer Experience Forum. Niet-leden betalen 49 euro​

>> Schrijf je hier in: