Teamleader bestaat 10 jaar! Afspraak op 23 juni in ‘t Kuipke in Gent

Event date: 
donderdag, 23 juni, 2022
Teamleader bestaat 10 jaar en dat vieren ze graag met jullie samen. Ze wisten een unieke locatie vast te leggen voor hun feest: de legendarische wielerarena ‘t Kuipke in Gent. Je weet wel, daar hebben Louis Armstrong, Eddy Merckx en Gerrie Knetemann nog gestaan. En jij binnenkort ook?

7 podia met 40 topsprekers. Op onze Work Smarter Stage pakken ze onder andere uit met twee Amerikaanse zwaargewichten die nooit eerder in België op het podium stonden:

Verne Harnish, die als auteur van Scaling up al tienduizenden ondernemers hielp met de groeiuitdagingen van hun bedrijf, en Chris Walker, die naast CEO van Refine Labs ook nog eens de populairste marketingpodcast ter wereld host (State of Demand Gen).

Maar ook van de sprekers van eigen continent kan je heel wat leren, zoals Petra Baeck, (Directeur Commerciële Marketing bij Argenta), Steven Van Belleghem (auteur van The offer you can’t refuse) en Saartje Vandendriessche (auteur van o.a. Altijd energie en presentatrice). 

Nergens netwerk je beter. Ze mikken op 1000 bezoekers. Jij gaat dus naar huis met een pak nieuwe, kwalitatieve contacten.

Dat wil je niet missen. Afspraak op 23 juni in ‘t Kuipke!