Indian Summer Masterclass ism delaware digital

Event date: 
donderdag, 8 september, 2022

Je klantenervaring naar een hoger niveau tillen tijdens een Indian Summer Masterclass

Makkelijker gezegd dan gedaan. Data verzamelen, marktposities en -trends in kaart brengen, een toekomstvisie ontwikkelen …

Voor je tot een concreet stappenplan kan komen, moet er behoorlijk wat werk worden verzet. Daarbij ligt het niet altijd voor de hand welke keuzes je het best maakt.

 

Bij delaware digital zijn ze zich maar al te zeer bewust van al die uitdagingen. Daarom nodigen ze jou graag uit  voor hun exclusieve Indian Summer Masterclass op 8 september voor senior marketing, commercial, digital en CX leaders: een unieke gelegenheid om te sparren met de CX-experts van delaware digital én peers met gelijkaardige uitdagingen

Ontdek samen met hen,  de oplossingen die jouw organisatie verder helpen klaarstomen voor de digitale toekomst.

 

Waarom deelnemen?

  • Maak kennis met een bewezen methodologie die alle tools aanreikt voor een geslaagde transformatie van je klantenervaring.
  • Ontdek hoe je in een internationale b2b-context de juiste keuzes maakt om je klantenervaring naar een hoger niveau te tillen.
  • Leer rekening te houden met de beperkingen van je organisatie.

 

Na deze interactieve sessie zal je ongetwijfeld boordevol plannen zitten om je klantenervaring nóg beter te maken! delaware digital gaat er prat op niet in de theorie te blijven steken, maar je naar huis te sturen met toepasbare, hands-on ideeën. 

 

Uiteraard vergeten we ook niet te genieten van het vele moois én lekkers dat de laatste zomerdagen nog in petto hebben, van een gezellig zomeraperitief tot een heerlijke barbecue

 

Inschrijven

Om een sessie van hoge kwaliteit te kunnen garanderen, beperken we het aantal deelnemers uitzonderlijk tot 15Snel inschrijven is dus de boodschap!

 

Praktisch

Indian Summer Experience

Donderdag 8 september 2022
House Of Meetings, Mijlstraat 124, 2570 Duffel

 

Agenda 

13u30  Onthaal met zomerse hapjes 

14u      Hands-on, immersieve leerervaring 

17u      Happy (Summer) Hour

18u      Zomerbarbecue met bubbels en babbels

 

Klein is fijn. Om een sessie van hoge kwaliteit te kunnen garanderen, beperken we het aantal deelnemers uitzonderlijk tot 15Snel inschrijven is dus de boodschap!