Digitaal Customer Experience Management: de volgende fase

Event date: 
donderdag, 25 augustus, 2022

Digitaliseren verhoogt de kwaliteit van klantbeleving, de efficiëntie in uw customer experience management én de efficiënte werking van customer contact centers Een win-win dus en we staan nog maar aan het begin van een grote omwenteling. Drie topsprekers (Dirk Frans, Erik Polakiewiez en Gavin Ray) betreden het podium en geven de aanwezigen een verhelderende kijk op de nabije toekomst. 

 

Donderdag 25 augustus 9.30 – 14 uur 

>> Bluepoint, Berchem - met dank aan Freshworks ​

 

3-in-1 concept: Research >> User Case >> Workshop

Research

Dirk Frans (The Kalepa Group) 

“We starten het event met een overzicht van recente research-inzichten. Wat zijn de behoeften van consumenten en van customer-serviceorganisaties? Waar zitten de knelpunten en wat is er nodig om digitalisering naar het volgende niveau te brengen. Je krijgt zo een helder overzicht én een benchmark voor je eigen situatie"

User Case

Gavin Ray (Body & Fit) 

“Ik laat je met een user case zien hoe je met de juiste tool snel impact creëert. Body & Fit is e-commerce marktleider in innovatieve sportvoeding en een gezonde levensstijl. We werken met een oplossing van Freshworks. Je leert hoe je digitalisering van customer service aanpakt en hoe je data integreert. Ik deel graag de resultaten van onze aanpak om de customer selfservice te verbeteren. 

Workshop

Erik Polakiewiez (Digipolitans) 

“We sluiten het event heel praktisch af: met een workshop. Ik toon technieken en methodes om effectief met klantenfeedback aan de slag te gaan. Samen trainen we om ze om te zetten naar actiepunten met een meetbare impact. Hiermee kun je in je eigen organisatie nieuwe accenten leggen voor het digitaliseren van de customer experience” 

 

Met dank aan Freshworks 

 

Deelnameprijs inclusief lunch:

  • Leden: twee personen kunnen gratis deelnemen (vanaf een derde inschrijving bieden wij 50% korting op de deelnameprijs)
  • Niet leden betalen 285 euro (excl.21% BTW)

 

Eventlocatie:

BluePoint

Filip Williotstraat 9

2600 Berchem

 

 

Kortom: een gevarieerd en praktijkgericht programma dat jou én je medewerkers een flinke impuls zal geven. Schrijf je dus snel in!: